IS HET DIGITALISEREN VAN DOCUMENTEN OOK EEN GOEDE OPLOSSING IS VOOR UW BEDRIJF?

Neem contact met ons op!

Denkt u erover om documenten te laten digitaliseren? GMS kan u vertellen of het digitaliseren van documenten ook een goede oplossing is voor uw bedrijf.

Het digitaliseren van documenten heeft veel voordelen. Zo kunt u documenten voor iedereen beschikbaar maken op een computer of palmtop. Dit scheelt vele uren zoekwerk in een archief. U hoeft ook niet bang te zijn dat dingen kwijtraken, immers kan er makkelijk een kopie of back-up van alle digitale documenten gemaakt worden.

GMS is een organisatie die zich richt op het digitaliseren van analoge documenten. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om dossiers, technische tekeningen, negatieven, microfilms of kranten. Ons streven is om door middel van onderzoek en ontwikkeling het hoogst mogelijke rendement te behalen op het gebied van het digitaliseren van documenten. GMS biedt het verleden een onbeperkte toekomst.

Wilt u GMS uw documenten laten digitaliseren? Wilt u eerst een proef zien, of meer weten over het digitaliseren van documenten door GMS? Neem dan contact met ons op via het formulier door te klikken op de knop hierboven.